Over mij

Mijn naam is Marian Valentijn, en ik ben toegewijd aan de kunst van heling en zelfontdekking.

Mijn reis begon met voetreflexologie, waarvoor ik mijn diploma behaalde na een intensieve opleiding bij ATS in Hoorn. Deze ervaring opende de deuren naar de wereld van alternatieve geneeskunde en spirituele groei.

Mijn leergierigheid bracht me verder; ik heb diverse opleidingen en cursussen gevolgd, altijd zoekend naar nieuwe manieren om het welzijn van anderen te verbeteren. Momenteel verdiep ik me in de mystieke wereld van tarotkaarten. Het lezen van tarot is voor mij niet slechts een vaardigheid; het is een intuïtieve reis die diepe inzichten en helderheid biedt aan hen die antwoorden zoeken.

Ik geloof dat iedereen de kracht heeft om in balans te leven en antwoorden te vinden binnen zichzelf. Mijn benadering is holistisch en persoonlijk. In mijn veilige ruimte kun je jezelf ontdekken, genezen en groeien.

Of je nu verlangt naar fysieke ontspanning, emotionele heling of spirituele begeleiding, ik ben er om je te ondersteunen op jouw reis naar welzijn. Laten we samen op pad gaan naar een leven in harmonie.

Neem vandaag nog contact op en ontdek de magie van zelfontdekking en heling met Marian Valentijn.

Marian